HOROSKOP: Vagama na prija poslovno okruženje, a ovaj znak će osvojiti osobu za kojom dugo uzdiše

HOROSKOP: Vagama na prija poslovno okruženje, a ovaj znak će osvojiti osobu za kojom dugo uzdiše

27 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Možete da očekujete promene u poslovnom okruženju. Moguće je da neke stvari sada baš i ne zavise od vas. Potrudite se da prihvatite ono što ne možete da promenite.

LJUBAV: Ne osećate se dobro u vezi u kojoj ste trenutno i uskoro ćete poželeti da budete pored neke druge osobe. Očekuje vas faza emotivnih promen i prekid neke ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Preterano ste napeti zbog svih dešavanja koja vas okružuju i potreban vam je odmor. Moguće je da bi vam prijalo kraće putovanje.

 

BIK

POSAO: Solidan dan je ispred vas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na poslovnom planu. Možete da očekujete da će sve ići svojim tokom, bez većih trzavica.

LJUBAV: Zanimljiva avantura u koju ste se upustili ipak nije ono što ste mislili da jeste. Polako se udaljavate od te osobe. Postepeno dolazite do zaključka da se vaša veza neće stabilizovati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas tokom ovog dana ne očekuju problemi. Možete da se nadate stabilnom stanju i generalno pozitivnoj atmosferi na svim poljima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4