HOROSKOP: Vagama je najbolje da slede intuiciju i odlože SVE!

HOROSKOP: Vagama je najbolje da slede intuiciju i odlože SVE!

3 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN

Na privatnom planu je sve u najboljem redu. Neki konflikti iz neposredne prošlosti su najzad razrešeni, a vaša savest mirna. Pa ipak, stičete utisak da neko nije naiskreniji u sopstvenim namerama prema vama. Ne poveravajte se drugima, naročito ne u vezi vaših ličnih problema. Neko bi mogao da zloupotrebi vašu iskrenost.

 

BIK

Čudno je kako neke stvari iz prošlosti još uvek utiču na vaše trenutno raspoloženje. Pomirite se sa činjenicom – vi više nemate kontrolu, niti uticaja ne izvesne ljude. Umesto da se pitate zašto je to tako, poradite na vlastitom ponašanju. Za početak, proniknite u sopstvene greške. Pred vama je još mnogo rada na ličnom razvoju.

 

BLIZANCI

Jedna situacija vezana za vaš profesionalni život će vam danas oduzeti mnogo energije. Saradnici ili nadređeni na neki način manipulišu sa vama i koriste informacije za ličnu korist. Po svaku cenu izbegavajte konflikte. Najbolje bi bilo da se na vreme povučete iz bilo kakvih “mutnih radnji”. Najbolji izgovor su nedovršene obaveze.

 

RAK

Danas bi bilo poželjno da se ne poveravate ljudima iz vaše okoline, pa čak ni vašim najbližim prijateljima. Neke stvari će najverovatnije biti pogrešno protumačene. Ne tražite krivca u njima – u pitanju je nepovoljan položaj planeta. Jednostavno sačekajte povoljniji trenutak da kažete šta vam je na duši.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3