HOROSKOP OTKRIVA kako OSVOJITI, USREĆITI  i ZADRŽATI osećajne RIBE…

HOROSKOP OTKRIVA kako OSVOJITI, USREĆITI i ZADRŽATI osećajne RIBE…

22 Juna, 2020 Off By nika

Kada je o ljubavi reč ovi večiti sanjari mogu biti nedostižni. Saznajte kako da osvojite, usrećite i zadržate osećajne Ribe…

 

Šta je Ribama potrebno od voljene osobe?

Ribe će biti potpuno srećne jedino ako se s voljenom osobom osećaju kao jedno. Ribama nije dovoljno da s partnerom dele krov i krevet; ovaj izrazito osećajan znak želi s voljenom osobom da deli i dušu. Ljubav i duhovnost za Ribe su ista stvar, a njihov duh je pun mističnosti i kreativnosti. Sanjive Ribe život doživljavaju poput sna koji ne prestaje te žele da voljena osoba zajedno s njima živi taj san.

 

Šta Ribe privlači?

Seksualnost Riba je vrlo romantična i mistična. Tantrička joga, sveće, romantična muzika – to je ono što Ribe vole i što im omogućava da se izgube u blaženstvu ljubavi. Mnoge Ribe u ljubavi odbiće sve što je previše banalno i obično.

 

Kako Ribe pokazuje ljubav?

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova. Lako iskazuju ljubav te obožavaju da partnera zasipaju predivnim romantičnim gestovima iz kojih se najbolje vidi njihova zadivljujuća kreativnost. Ribe su sklone da odlepršaju u svet mašte i ponekad mogu zapeti u romantičnoj iluziji i iskazati osećanja koja zapravo ne osećaju. Zbog toga su Ribe na glasu kao znak koji je sklon da zavara drugu osobu i da joj da lažna obećanja.

 

Kako otvoriti srce Ribama?

Ribe prati večiti osećaj čežnje i žudnje za tim da pronađu najveće duhovno i ljubavno ispunjenje. Ribe ne žele da im se ljubav servira na tanjiru jer potraga za pravom ljubavlju ono je što ih ispunjava kao i osećaj žudnje prema osobi koju žele, a još je nemaju.

 

Ako osete da ih voljena osoba želi kontrolisati Ribe mogu osetiti da im je svega previše, pa je najbolje malo se odmaknuti jer Riba želi da uživa u osećaju žudnje koji je i nadahnjuje za najmaštovitije ljubavne gestove. Riba ne želi da zavođenje i osvajanje prestanu.

 

S kojim znakovima se Ribe najbolje slažu?

Ribe se u ljubavi najbolje slažu sa znakovima koji razumeju njihovu beskrajnu osećajnost poput Vage, Raka i Device. Stabilnost Jarca i Bika pomoći će Ribama da u trenucima kada je to potrebno siđu sa svojih oblaka i stanu na zemlju te da postignu više u životu. Blizanci pak s Ribama dele nepresušnu maštu, ali im verovatno neće moći uzvratiti osećaje istim intenzitetom, što bi moglo stvoriti problem u vezi.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2