Horoskop: Strelčevi, stižu super vesti! Jarčevi, ljubav vam kuca na vrata!

Horoskop: Strelčevi, stižu super vesti! Jarčevi, ljubav vam kuca na vrata!

22 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Dolaze vam neka otežanja na polju posla, pa je važno da se psihički pripremite za izazove koji su pred vama. Nemojte da dopustite da vas bilo šta previše poremeti.

LJUBAV: Moguće je da niste imali dovoljno vremena za svog partnera koji sada preuveličava situaciju jer se oseća zapostavljeno. Dajte vremena i sebi i njemu da se stvari među vama reše.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen pa je neophodno da u narednom periodu povećate unos vitamina. Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama i prevelikom naporu.

BIK

POSAO: Današnji dam vam nije povoljan za rizike kada je u pitanju posao, novac, papirologija ili bilo šta što bi vam moglo biti značajno. Pokušajte da odložite važne sastanke.

LJUBAV: Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom prilikom kog ćete morati da razjasnite neke stvari. Moguće je da ni sami niste spremni da čujete istinu.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su mogući kao i generalno osetljivost očiju. Čuvajte se povreda u tom predelu. Posetite oftamologa ukoliko postoji bilo šta što vas muči na ovom polju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4