Horoskop: Šta SVAKI ZNAK nosi u KOFERU, kakav KOFER BIRAJU znakovi Zodijaka, šta OBAVEZNO nose SA SOBOM

Horoskop: Šta SVAKI ZNAK nosi u KOFERU, kakav KOFER BIRAJU znakovi Zodijaka, šta OBAVEZNO nose SA SOBOM

29 Oktobra, 2017 Off By nika

Evo šta kaže horoskop – kakav kofer biraju znakovi Zodijaka, šta obavezno nose sa sobom na putovanje.

Ovan

Ovan će odabrati crveni kofer. Mora da bude upadljiv, ali i da je boljeg kvaliteta, pošto se Ovan bahati i ne pazi mnogo na stvari. Čak i manji kofer u koji mogu da stanu sve sitnice koje je Ovan zamislio da ponese na put je ponekad dovoljan. Brzo se spakuje i ne voli neki veliki teret. Kofer Ovna mora da sadrži, pored odeće i kozmetike, šešir, tablete za glavu, naočare za sunce.

Bik

Ljudi rođeni u ovom znaku će odabrati roze ili zeleni kofer. Vole da sve lepo izgleda, a žena Bik može odabrati cvetnu varijantu. Bitno je da je u pola kofera kozmetika, iako neke stvari neće ni koristiti. Nakit je takođe važan i bez njega ne ide nigde. Za svaki slučaj, tu je neka ešarpa, ali i omiljena hrana, slatkiši bez kojih Bik ne može.

Blizanci

Blizanci će odabrati crno-beli ili narandžasti kofer. Ako neki znak sa sobom nosi gomilu novina i knjiga, to su onda Blizanci. Njima nikad dosta stvari za čitanje. Olovke i papiri, poneka sveska ili rokovnik su gotovo obavezni. Oni uvek provere dokumenta i sa sobom nose kopije dokumenata u slučaju da se nešto izgubi. Oni će obavezno poneti i dva punjača za telefon.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4