HOROSKOP: Šta nam donosi pun Mesec u Lavu svakom znaku do 7. februara 2018. godine

HOROSKOP: Šta nam donosi pun Mesec u Lavu svakom znaku do 7. februara 2018. godine

18 Januara, 2018 Off By nika

Odluke koje donosite u ovom periodu, tokom punog Meseca, biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, ova Mesečeva faza takođe pokazuje da ćete ispuniti i realizovati većinu planova. Ovo se posebno odnosi na Rakove, Bikove i Ribe ili osobe sa natalnim Mesecom u tim znacima.

Jednom godišnje, pun Mesec u Lavu podstiče inspiraciju kod umetnika, glumaca, režisera, muzičara i donosi uspeh sportistima, kao i osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti. Vatreni znaci i oni sa Mesecom u Ovnu, Lavu ili Strelcu će u ovom periodu verovatno osetiti jaču želju da budu u centru pažnje i sklonost ka dramatizaciji. Moguće su oscilacije krvnog pritiska, problemi s krvnim sudovima, tahikardijom, bolovi u leđima, sportske povrede.

Pod uticajem punog Meseca, početkom perioda, najviše će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

OVAN 

U vreme punog Meseca u astrološkoj kuća ljubavi i kreativnosti možete da se upustite u strastvenu vezu punu uzbuđenja i preokreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5