HOROSKOP: Škorpije NE IGNORIŠITE OSEĆANJA, vreme je da porazgovarate sa ovom osobom!

HOROSKOP: Škorpije NE IGNORIŠITE OSEĆANJA, vreme je da porazgovarate sa ovom osobom!

18 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Možete da očekujete priliku da dobijete neki posao sa strane ili da ostvarite veću zaradu kroz dodatni angažman. Polje zarade vam se jako dobro aktivira i bićete zadovoljni promenama.

LJUBAV: Niste bili preterano uspešni u svom pokušaju da zavedete jednu osobu ali imaćete više sreće sa novim poznanstvom. Pokušajte da se opustite i da ljubav i život više shvatite kao igru.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Vreme je da se oslobodite negativnih faktora koji utiču na vaše zdravlje, poput unosa cigareta i duvanskog dima. Izbegavajte i alkohol i masnu hranu.

 

BIK

POSAO: Potrebno je da se potrudite da svojim kolegama pokažete da ste spremni na kompromis i dobar timski rad. Važno je da pokažete da ste spremni da se zajedno posvetite obavezama.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom nemate preterano dobru komunikaciju trenutno jer se površno poznajete. Moguće je da za sada nemate dovoljno samopouzdanja kako bi joj prišli.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i bilo koji vid opuštanja. Napetost i ukočenost u leđima, vratu i ramenima vam stvaraju određene probleme. Potrebno je da više mislite na sebe.

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je veliki broj obaveza, pa tokom celog dana na neki način možete biti opterećeni. Potrudite se da se dobro organizujete i da se pripremite za svoj posao.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro uspeti da sa partnerom definišete budućnost vaše veze- Postaviće se pitanje da li imate iste želje i emocije. Prvo sami odlučite šta želite.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja bi mogla da vas prati u prvom delu dana ali kasnije se osećate sve bolje i bolje. Potrudite se da provodite više vremena na svežem vazduhu, prijaće vam to.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4