HOROSKOP: Škorpija privlači kao magnet, Ovan u ljubavnoj dilemi

HOROSKOP: Škorpija privlači kao magnet, Ovan u ljubavnoj dilemi

6 Avgusta, 2019 Off By nika

OVAN
POSAO:
Imate velike nedoumice u vezi sa Vašim poslovnim usmjerenjem, pa ćete povremeno imati osjećaj da niste na pravom putu. Ovo shvatite samo kao jednu formu unutrašnjeg preispitivanja, ne odustajte od onoga što ste pokrenuli, jer će Vam kraj dana donijeti stabilnost.

LJUBAV:
Ukoliko želite novi početak sa bivšim partnerom, imate još ovaj dan pred sobom da donesete odluku. Nakon toga šanse će se zatvoriti. Naglašen je karmički aspekt koji govori o nekoj sudbinskoj priči, koja mora da prođe kroz period težine i odvojenosti, ali je to ne čini manje vrijednom , naprotiv! Prema tome, inicijativa je na Vama!

ZDRAVLJE:
Teško održavate svoju tjelesnu težinu. Morali bi ste da ukinete sve slatkiše, bijeli šećer, čak i neke vrste voća – grožđe, urme, banane. Ako imate namjeru da ostanete vitki, moraćete dobro da izbalansirate svoju ishranu.

BIK
POSAO:
Morate se prilagoditi nekim poslovnim saradnicima i više se angažovati oko dogovora, ali generalno Vam je ovaj dan dobar i bićete zadovoljni krajnjim rezultatom. Bitni poslovni momenti u drugom dijelu dana, moguć ugovor ili projekat sa strancima.

LJUBAV:
Provodite više vremena u izlascima sa prijateljima, okružite se pozitivnim ljudima. Usamljeni niste, jer su oko Vas ljudi koji su Vam bitni i koje volite. Niste spremni za ozbiljnu vezu, ali za druženje svakako jeste. Sačekajte i budite strpljivi, pa će se iz ove situacije iskristalisati lijepa i dugotrajna veza, o kojoj ste oduvjek sanjali.

ZDRAVLJE:
Problem sa vidom je postao zabrinjavajući, naročito ako već imate određenu dioptriju. Nemojte čekati da se to pogorša! Ne ostavljajte tu obavezu za drugi dan, drugi mjesec, ako želite da zadržite sadašnje stanje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4