Horoskop: Sa njima su vam i zvezde naklonjene, oni su kao dva dela jedne savršene slagalice!

Horoskop: Sa njima su vam i zvezde naklonjene, oni su kao dva dela jedne savršene slagalice!

11 Avgusta, 2018 Off By nika

Horoskopski znakovi pripadaju jednom od četiri elementa – Vatra, Vazduh, Voda i Zemlja i uprkos tome što su svi znakovi donekle slični, ne znači da će biti i najbolji ljubavni partneri.

Ponekad se sličnosti privlače, a nekada su suprotnosti još poželjnije jedna drugoj. Otkrivamo popis najstrastvenijih parova zodijaka koji su najmoćniji baš kad su zajedno!

 

OVAN I VAGA

Ovan ima vrhunske kvalitete vođe koje jako utiču na njegov profesionalni, ali i privatni život. Dakle, horoskopski znakovi koji vole kontrolu odmah su isključeni. Ono što Ovan traži od svog partnera jeste iskrenost. Štaviše, Ovan je jako strastven kad je reč o zadovoljavanju njegovih seksualnih aktivnosti. Premda su i Lav i Škorpija dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Ovna privlači jednostavna i poštena narav Vage. Osim toga, Vaga je emocionalno zavisan znak, što odgovara Ovnu željnom kontrole.

 

BIK I DEVICA

Bik je tradicionalan i porodični znak. Taj znak intenzivno “vodi ljubav” i ne odgovara mu površnost. Bik je romantičan znak kompatibilan s Devicom – koja je takođe porodični znak. Devica je senzualna, pa je odličan partner za sjajnog ljubavnika – Bika. S druge strane, Bik bi se morao držati podalje od Strelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti srećan uz tradicionalnog Bika.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4