STRELAC – Kome ovaj VATRENI ZNAK može da POKLONI svoje SRCE a ko mu donosi SAMO BOL i SUZE!?

STRELAC – Kome ovaj VATRENI ZNAK može da POKLONI svoje SRCE a ko mu donosi SAMO BOL i SUZE!?

24 Septembra, 2017 Off By nika

Kome ovaj vatreni znak bez straha može da pokloni svoje srce, a od koga treba da se čuva?

Možda pripadnost horoskopskim znakovima nije jedini kriterijum za izbor odgovarajućeg partnera, ali ipak daje neku orijentaciju. Otkrijte u kojim znakovima su rođeni najbolji i najgori ljubavni partneri za Strelca.

POVOLJAN ODNOS

Strelac i Ovan

Kao partneri funkcionišu uspešno na gotovo svim nivoima i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se retko dosađivati. Oboje vole da putuju, da izlaze i idu u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumevanju.

Strelac i Lav

Ova ljubavna veza započinje brzo i strastveno. Iako će početak odnosa delovati gotovo savršeno, povremeno će se pojaviti poneka prepreka. Lavovi su po prirodi odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strelaca što dovodi do razmirica. Vrlo brzo se prilagode jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i imaju iskrene emocije koje će ih vezati na duže vreme.

Strelac i Blizanci

Oboje vole slobodu i provode sate raspravljajući o raznim aktuelnim događajima. Međusobno se nadahnjuju i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji i uvek mogu da se oslone jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, naročito sklonost prema dobrom humoru, a vole i da zajedno idu u provod i uvek se sjajno zabave. Da bi veza opstala, oboje moraju da prestanu sa sprovođenjem svoje pravde.

…nastavak na sledećoj stranici…

 

Stranice: 1 2 3 4