HOROSKOP: Ribe će imati velike troškove, a ovaj znak treba da se javi lekaru!

HOROSKOP: Ribe će imati velike troškove, a ovaj znak treba da se javi lekaru!

10 Juna, 2018 Off By nika

OVAN 

POSAO: Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu u svom radnom okruženju. Pred vama je povoljan dan. Iako je nedelja veoma ste posvećeni svojim obavezama i to vam prija.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali u svom bliskom okruženju. Nadajte se lepim dešavanjima u popodnevnim časovima.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu bi mogla da vam stvara manje tegobe. Pokušajte da se odmarate i da se ne naprežete previše, a prvom prilikom posetite lekara radi saveta.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje i predlozi vezani za poslovno polje biti veoma pozitivno prihvaćeni. Pred vama je period u kojem će se otvoriti prilika za napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete novo emotivno poznanstvo koje vam dolazi preko kruga prijatelja i poznanika. Uživaćete u komunikaciji sa osobom koja vam veoma prija.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje, ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na emotivnom polju. Uživaćete u pozitivnoj atmosferi i lepim emocijama koje se pojavljuju.

 

BLIZANCI

POSAO: Niste sigurni koliko brzo možete da realizujete neke svoje ciljeve ali ne treba da gubite nadu. Važno je da zadržite pozitivan stav čak i u okolnostima u kojima se čini da se ništa ne menja.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada trenutno deluje nezainteresovano za neki dublji kontakt. Moguće je da će vam se desiti i neko novo poznanstvo. Potrudite se da budete spremni za to.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla već sada i hronično da vas prati. Pred vama je period u kojem vam masaža, fizikalna terapija ili neki vid vežbi za kičmu može jako prijati.

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za saradnju sa inostranstvom. Dajte sve od sebe da iskoristite nove mogućnosti. Pred vama je period u kojem ćete zaista uživati.

LJUBAV: Možete da očekujete neobaveznu avanturu sa jednom veoma interesantnom osobom koju poznajete. Nakon toga ćete se veoma rado vratiti svojoj slobodi koju ipak najviše cenite.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Povedite računa da ne preterate sa tim. Važno je da sve držite pod kontrolom. Poradite na stvaranju zdravijih navika i nađite drugačiji način da se opustite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3