HOROSKOP: Retrogradni Merkur se vratio, Rakovi i Device na najjačem udaru

HOROSKOP: Retrogradni Merkur se vratio, Rakovi i Device na najjačem udaru

5 Avgusta, 2018 Off By nika

 

Rak

Ukoliko želite da preživite ovaj mesec bez da bankrotirate, najbolje vam je da zaključate novčanik negde u sef i da ključ date osobi od poverenje. Ozbiljno, to je jedini način. Skloni ste da uživate više nego što možete da podnesete i to mora da se promeni pod hitno. Naučite kako da brinete o sebi malo bolje – na svim poljima.

 

Lav

Pripremite se na to da ćete se ovih dana dugo dugo gledati u ogledalo i preispitivati sve svoje životne odluke. Retrogradni Merkur nateraće vas da sebi postavite životno bitna pitanja o domu i porodici. Ukoliko budete posebno zbunjeni, provedite vreme radeći nešto što ste voleli kao dete. Pomoći će vam da se povežete sami sa sobom.

 

Devica

Velike su šanse da se trenutno osećate kao da vam se mozak topi. Jurite ukrug dok vas razvlače na milion različitih strana toliko dugo da ne možete ni da se setite kada ste se poslednji put odmorili. E, sada je pravo vreme za to. Izbegavaćete ljude narednih dana i to je najbolje što možete da uradite za svoje mentalno zdravlje. Ukoliko ne usporite, sve će vas stići.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4