HOROSKOP: Retrogradni Merkur se vratio, Rakovi i Device na najjačem udaru

HOROSKOP: Retrogradni Merkur se vratio, Rakovi i Device na najjačem udaru

5 Avgusta, 2018 Off By nika

Ukoliko ste primetili da vam već danima ništa ne polazi za rukom, opustite se, nije do vas – Retrogradni Merkur je ponovo tu. Mučiće nas sve do 19. avgusta. 

A šta to znači za svaki od pripadnika Zodijaka i kako da se izvučete sa što manje štete iz ovog perioda? Evo, ovako!

Ovan

Za promiskuitetne Ovnove ovaj period biće prvi test izdržljivosti i otpornosti na iskušenja. Ukoliko ste singl, naletećete na nekog od bivših i rasplamsati staru vatru. A ako ste u vezi, samo se držite što dalje od mesta i situacija koje bi mogle da predstavljaju izazov za vašu vernost. Svu energiju usmerite u kreativnost i trebalo bi da odolite.

 

Bik

Dom je tamo gde je srce – a upravo tu će vaš biti narednih nedelja. Prijaće vam samo ono okruženje na koje ste navikli i trudićete se da što manje izlazite. Potpuno je u redu da se malo izolujete i posvetite sebi. Čekajte da prođe ova oluja, pa onda zaključite kako se osećate i šta ćete dalje.

 

Blizanci

Znamo da ste pričljivi, ali bilo bi dobro da pazite ovih dana šta i pred kim govorite. Preispitajte veze sa ljudima sa kojima radite, malo kome možete da verujete. Tražite savete samo od onih u koje imate potpuno poverenje. I definitivno dobro pročitajte svaki dokument pre potpisivanja, jer će se lakše nego ikad desiti da vam se obije o glavu ako bude drugačije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4