Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ŽENSKAROŠ najgore vrste, a ko ZA POŽELETI?

Horoskop razotkrio muškarce: Ko je ŽENSKAROŠ najgore vrste, a ko ZA POŽELETI?

10 Decembra, 2017 Off By nika

Muškarci Vage ne gube nikada zanimanje za suprotan pol, a Bik na sentimentalnom planu on vidi dalje, bolje i dublje od drugih muškaraca…Najlepše vole muškarci koji su svesni koliko njihova žena vredi, pa se trude svakog dana da budu bolji zbog nje, iz straha da je ne izgube.

Ovan

Njegova odanost u ljubavi je neizmerna, sve dok postoje emocije, jer on je izrazito sentimentalna duša. Heroina njegovog srca je žena koja se neće držati tik uz njega, ali i koja neće da zahteva potpunu dominaciju nad njim. On u sebi sadržava kontradiktornost svojstvenu Marsovim bićima – želi da dominira nad partnerkom, a potajno oseća želju da partnerka dominira nad njim. Dani su im prepuni događanja, ali noći su im često tamne i pune čežnji.

 

Da bi vas ovaj muškarac voleo, on mora da se ponosi vama. Međutim, nikada neće zaboraviti svoje sposobnosti i mogućnosti. Mada od vas puno zahteva, dvostruko će vam to vratiti.

 

Ako ste ga povredili, vatra će lako da bukne u požar, ali ako ste ga nepravedno optužili, njegova vatra se pretvara u led. Njegova vatra je vrela, ali se lako hladi, a led može da bude večan. Upamtite to, ako vam je stalo do njih!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4