HOROSKOP: Pred vama je prilika da ostvarite veliku zaradu,Bikove očekuje uspešan dan

HOROSKOP: Pred vama je prilika da ostvarite veliku zaradu,Bikove očekuje uspešan dan

13 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Vreme je da se suočite sa nekim problemima koje ste imali u prošlosti i da preuzmete odgovornost. Nemojte da bežite od istine jer kada vas bude stigla neće biti prijatno.

LJUBAV: Voljena osoba od vas očekuje da joj pokažete da ste uvek tu za vas i da je nećete napustiti i onda kada stvari ne idu baš glatko. Na neki način je vaša ljubav na testu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Povedite računa o ishrani i izbegavajte namirnice koje sadrže previše masnoća. Posavetujte sa nutrcionistom i lekarom.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan! Ako budete bili posvećeni svom poslu ostvarićete dobre rezultate! Generalno vas sreća prati pa svaki započeti projekat može biti uspešan.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Nemate šta da krijete. Ukoliko ste u braku odnos sa voljenom osobom je sada dosta bolji nego pre.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste malo umorni. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta obaveza pa je vreme za san i opuštanje za vas postalo dragoceno. Nemojte štedeti na sebi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4