HOROSKOP: Prati vas sreća, stiže iznenadni novac! Blizanci danas flertuju, Škorpije da se bave sportom!

HOROSKOP: Prati vas sreća, stiže iznenadni novac! Blizanci danas flertuju, Škorpije da se bave sportom!

19 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Sledi vam jako povoljan period za privatni ili porodični posao. Možete da očekujete neke lepe vesti. Nedelju ćete iskoristiti za odmor i proslavljanje uspeha.

LJUBAV: Nemate nikakve dileme kada su u pitanju vaše emocije. Znate da pored sebe imate sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Pokažite partneru da ga cenite i poštujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne treba da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja danas. Iskoristite današnji dan za odmor, opuštanje i uživanje. Posvetite se sebi.

 

BIK

POSAO: Pred vama je važan razgovor tokom kog ćete dobiti dosta novih informacija koje su važne za vaš posao. Iako je nedelja vi ste posvećeni obavezama i to vam ne pada teško.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Raka sada je pravo vreme da joj pokažete svoja osećanja i da uđete u vezu. Možete da očekujete pozitivne ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Rešićete neke tegobe koje su vas mučile. Očekuje vas povoljan dan tokom kog lako može da dođe do poboljšanja zdravstvenog stanja. Ostanite posvećeni zdravim navikama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4