Horoskop: Poštujte ovih 9 stvari i Ovan će vas voleti zauvek!

Horoskop: Poštujte ovih 9 stvari i Ovan će vas voleti zauvek!

17 Juna, 2018 Off By nika

Puni sebe, oštri i nezainteresovani u komunikaciji i otporni na teške reči, Ovnovi vrlo često ne deluju kao idealan izbor za partnera. Međutim, sve je to maska kojom prikrivaju brižnost i ogrmonu želju za pažnjom i ljubavi.

Svakom Ovnu je potrebno vremena, a kada ga dobije – trenuci koji provedete sa ovim znakom Zodijaka postaće nezaboravno iskustvo.

Donosimo vam 9 načina na koje se vole Ovnovi, i koje će uvek ceniti ako nađete tajnu formulu da ih iskažete.

 

1. Cenite njihove potrebe

Ovan je znak koji voli da sedi na tronu, ali da u isto vreme ima slobodu. Ne vole često da menjaju partnera ali vole da beže od pravila i čuvaju svoju privatnost i slobodu.

 

2. Slažu se sa Lavovima i Strelčevima

Slično se ponašaju kao druga dva horoskopska znaka. Imaju kratak fitilj i brutalno su iskreni. Međutim, kada nekoga uvrede svojom diretnošću, toga vrlo često nisu svesni. Rakovi i Škorpije ih vrlo teško razumeju i smatraju da nemaju izgrađenu empatiju. I pored toga, Ovan ima mnogo razumevanja za prijatelje.

 

3. Sitnice im puno znače

Ovnovi imaju srce ratnika, ali su istovremeno nevina bića. Fizički izgled im je slaba strana, naročito ako se radi o odeći. Ne vole da osuđuju, i jedina satisfakcija im je kada shvate da su i vama sitnice od vrlo velike važnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3