HOROSKOP: Ovom znaku LJUBAV KUCA NA VRATA, a evo kome od ČETVRTKA STIŽE NOVAC!

HOROSKOP: Ovom znaku LJUBAV KUCA NA VRATA, a evo kome od ČETVRTKA STIŽE NOVAC!

29 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Početak nedelje nije prikazan kao emotivno stabilan. Bićete u periodu koji predstavlja veliku napetost, isčekivanje ili nestrpljenje.

Nije važno da se preterano udubljujete u neki novi projekat već da pustite vreme da pokaže kojim putem da idete. Ovnovi koji su u braku imaće finansijskih poteškoća. Ovan koji je slobodan može da uživa u čarima ljubavi sa jednim Strelcem.

Zdravlje vam je povezano sa venama.

BIK

Posao koji je povezan sa nekom inostranom kompanijom može da vam napravi veći problem tokom sedmice. Morate da psihološki izdržite da biste izvukli najbolje iz ovog posla u suprotnom možete imati gubitak finansija. Pokušajte da poslušate savet Ovna ili osobe iz znaka Jarac.

Emotivno ste u boljem periodu nego predhodnih nedelja. Ako tražite ljubav sama će doći. Ukoliko ste u vezi onda bolji odnos od petka a Bik u braku mora da zaustavi svoje čangrizanje i kritiku.

Zdravstveno ste preumorni.

BLIZANCI

Dani koji su pred vama su bolji i bolji i vi to vidite i shvatate. Niste opterećeni poslom ali razmišljate totalno trezveno. Sigurni ste u ono što radite. Gajite dobre odnose sa saradnicima i neće biti nekih većih problema.

Povedite računa o komunikaciji sa voljenom osobom. Imate osećaj da vas ne sluša ali isto tako i vi nikog ne slušate, sve radite po svome. Ukoliko ste sami možete da računate na poznanstvo sa osobom koja ima mnogo energije i ambicije.

Zdravstveno ste opterećeni pa ćete patiti od bolova u glavi.

RAK

Osoba rođena u znaku Vage vam je dobra i sa njom možete da izgradite odnos koji mora da bude na jednom zavidnom nivou. Ona će vam pomoći da sledite ideje i sprovedete u delo. Sledite svoj instikt ako želite da postignete nešto bitno u poslovnom odnosu.

Morate ovih dana da se više posvetite voljenoj osobi jer oseća da se udaljavate. Da li je to posao razlog ili emocija nije dobro ni jedno ni drugo.

Zdravstveno morate da se lečite alternativno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3