HOROSKOP: Ovnu definitivno nije dan, Škorpiji prija tajna veza

HOROSKOP: Ovnu definitivno nije dan, Škorpiji prija tajna veza

22 Avgusta, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Ukoliko treba da pokažete javno neki svoj projekat, imate veliku tremu. Pokušajte da pobedite svoje nesigurnosti. Poradite na svom pristupu ka ozbiljnim poslovnim projektima.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi, ali vi kao da non-stop imate neke zamerke i primedbe. Jednostavno vam nije dan i niste dobro raspoloženi. Potrudite se da ne dižete tenziju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa urinarnim putevima. Povedite računa o mogućim upalama ili infekcijama u tom predelu. Takođe, važno je da pazite i na unos tečnosti svaki dan.

Nastavak na sledećoj strani…

 

BIK

POSAO: Na radnom mestu dolazi do sukoba autoriteta. Niste sasvim sigurni kojoj strani treba da se priklonite. Za sada bi bilo najbolje da gledate svoja posla i da se nikome ne mešate u odnos.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku postaje vam pomalo dosadno, pa pokušavate da razmrdate stvari sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, sviđa vam se Vaga. U narednim danima ćete imati šansu da je osvojite.

ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa želucem. Povedite računa o ishrani i nemojte da preterujete sa jakim i prezačinjenim jelima. Potrudite se da unosite više voća i povrća i sveže hrane.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4