HOROSKOP: Ovnovi treba da obrate pažnju na zdravlje, a rakovi na finansije

HOROSKOP: Ovnovi treba da obrate pažnju na zdravlje, a rakovi na finansije

4 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan! Bićete u prilici da ostvarite dosta svojih planova i da pokažete sposobnosti u najboljem svetlu. Iako je vikend počeo vi ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena do krajnjih granica. Uživaćete u vremenu koje provedete sa njom. Možete da očekujete generalno pozitivno stanje na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite više tečnosti. Možete da očekujete da će vam se zdravlje poboljšati ukoliko budete poradili na tome da svoje navike uskladite na pravi način.

 

BIK

POSAO: Pod velikim pritiskom se nalazite trenutno i ne osećate se dobro zbog toga. Pred vama je naporan period. Iako je vikend mnogo radite i niste zadovoljni zbog toga.

LJUBAV: Pored voljene osobe nalazite ljubav i sigurnost koja vam je oduvek bila potrebna. Lepo vam je i srećni ste. Možete da očekujete da će vam ona pružiti sve što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Metabolizam vam je malo usporen. Moguće je da ćete tokom dnašnjeg dana biti skloni problemima sa probavom a mogu da se jave i smetnje sa želucem i stomakom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4