Horoskop: OVE ŽENE je teško ZADRŽATI kraj sebe JER ŽELE da budu SAMOSTALNE i “SVOJE”

Horoskop: OVE ŽENE je teško ZADRŽATI kraj sebe JER ŽELE da budu SAMOSTALNE i “SVOJE”

7 Maja, 2018 Off By nika

Ne, ne želimo da ubijemo leptiriće u Vašem stomaku, već samo da ukažemo na neke horoskopske znakove oko kojih se treba potruditi malo više…

OVAN

Ona uvek želi da bude u pravu i sve će učiniti da Vam objasni zašto mora da bude baš onako kako ona kaže. Ove žene ne ulaze u veze lako i brzo, a i kada “napokon reše” – teško ih je zadržati kraj sebe jer im je od ljubavi i pažnje, mnogo važnije da budu samostalne i “svoje”. zato, ne gušite njihovu slobodu, ne zahtevajte da budete potpuno deo “njihovog sveta”, ukoliko želite da žena Ovan ostane uz Vas.

BLIZANCI

 Ove žene se ne zaljubljuju lako je im je intelekt muškarca mnogo bitniji od njegovog izgleda. Takođe, treba im mnooogo vremena dok shvate da je pred njima neko vredan pažnje. Ona želi da muškarac može da joj parira u svemu, imajte to na umu kada joj se udvarate. Morate biti elokventni, načitani, da se razumete u savremenu tehniku, da volite da se doopisujete, i da uživate u duuugum telefonskim razgovorima. I još jedan savet: ove žene često deluju nezrelo, ali zapravo dobro znaju šta rade i zbog čega.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3