HOROSKOP: Ovan uživa u ljubavi, Bikovi uspostavljaju važne poslovne kontakte

HOROSKOP: Ovan uživa u ljubavi, Bikovi uspostavljaju važne poslovne kontakte

10 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Danas će vas obuzeti ljubav i romantika, nakon perioda stagniranja. Nova stabilnost i sigurnost mogu značiti odličnu ljubavnu vezu, ali isto tako i blisko prijateljstvo. Deca mogu biti dobar izvor topline i zadovoljstva. Moguće je da želite da kanališete tu sjajnu pozitivnu energiju u neku kreativnu aktivnost, što će vam dodatno podići sampouzdanje.

BIK

Možda poželite večeras da organizujete neki događaj kod vas. Dajte sve od sebe da eliminišete nervozu jer će vaši napori da sve bude u najboljem redu dovesti do željenih rezultata. Moguće je da ćete uspostaviti nove važne kontakte, koji mogu voditi ka novim profesionalnim prilikama. Kada se svi raziđu, prošetajte malo. Mozak će vam raditi sto na sat i biće vam potrebno da razbistrite glavu.

BLIZANCI

Vrlo je verovatno da će papirologija, ugovori ili pravna dokumenta danas iziskivati vašu posebnu pažnju. Ukoliko želite da nastavite sa projektima na kojima radite, fokusirajte se prvo na papirologiju. Vi ste spremni za svaku vrstu komunikacije, tako da će vam danas biti otvorena mnoga vrata. Visoko podignite glavu i samo napred. Biće vam drago da ste to uradili.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4