HOROSKOP: Ovaj znak razmišlja o RASKIDU zbog preterane LJUBOMORE PARTNERA!

HOROSKOP: Ovaj znak razmišlja o RASKIDU zbog preterane LJUBOMORE PARTNERA!

2 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Vi možete da dominirate na svom poslu ako budete pokazali sve sposobnosti koje posedujete. Važno je da dovoljno verujete u sebe i talente koje nosite.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba ljuta na vas i da je došao red na to da joj pokažete da umete da priznate grešku. Pomirenje je moguće ali mnogo toga sada zavisi od vas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa žlezdama. Povedite računa ako primetite bilo kakve neobične pojave, obavezno se javite lekaru. Nemojte da zanemarujete tegobe koje osećate.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas nešto sporiji tempo tokom današnjeg dana, pa nemojte da se nadate velikim promenama na poslu. Nedeljni dan služi za odmor, nemojte to da zaboravite.

LJUBAV: Moguće je da neko od vaših bivših ljubavi želi da obnovi kontakt sa vama. Očekuje vas zanimljiv dan. Spremni ste da date novu priliku starom partneru kako bi se zabavili.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku u narednom periodu. Mogući su neki manji problemi koji mogu da budu vezani za nedostatak gvožđa. Oko svega se na prvom mestu posavetujte sa vašim partnerom.

 

BLIZANCI

POSAO: Potrudite se da ne pokazujete nervozu i nesigurnost pred svojom konkurencijom jer to nije dobar znak. Važno je da imate dovoljno samopouzdanja i da budete na pravi način svesni svojih vrednosti.

LJUBAV: Povoljan je trenutak da napravite prvi korak ka osobi za koju ste zainteresovani već duže vreme. Moguć je početak veze. Osećate se jako dobro kada ste pored nje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Prijaće vam nešto veća fizička aktivnost jer imate previše energije u sebi. Moguće je da stres koji doživljavate ne kanališete na pravi način.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4