Horoskop: Ovaj znak je razočaran u ljubav i svog partnera!

Horoskop: Ovaj znak je razočaran u ljubav i svog partnera!

12 Avgusta, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuju manje kočnice i ograničenja na poslovnom planu. Prihvatite stanje kakvo jeste. Počeo je vikend pa je i dobro da neko vreme odmorite.

LJUBAV: Imate neke emotivne nedoumice. Ukoliko ste u vezi, imate osećaj da vam partner ugrožava ličnu slobodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti u sukobu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom bi mogli da počnu da vam prave veće smetnje. Savet je da posetite lekara i da sa njim pronađete zajedničko rešenje za vaše tegobe.

 

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za odnos sa poslovnim okruženjem. Moguće je da će vas neko razočarati svojim postupcima. Pred vama je faza u kojoj nećete biti zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom sa kojom ste nekada imali prijateljski odnos. Moguće je da vam je u početku malo neugodno i da ne možete sasvim lako da se opustite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mišićima. Povećajte unos magnezijuma. Ako aktivno trenirate onda je sada naglašena faza u kojoj bi vam dobro došlo malo više odmora.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4