HOROSKOP: OVAJ znak će večeras upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

HOROSKOP: OVAJ znak će večeras upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

14 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Veoma odlučno svoje ideje sprovodite u delo i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Možete da se nadate pozitivnim promenama koje će vam biti jako značajne.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete na prvi pogled osetiti fatalnu privlačnost i neku posebnu energiju koja vas spaja. Možete da se nadate početku jedne lepe veze.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je jako dobro. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete imati sasvim dovoljno energije i u kojem ćete se osećati dobro. Pred vama su povoljne okolnosti.

 

BIK

POSAO: Jedino čega sada treba da se čuvate jesu prevelika očekivanja. Ako ostanete sa obe noge na zemlji nema brige za vas. Možete da se nadate da će stanje biti u skladu sa očekivanjima.

LJUBAV: Ljubav vam dolazi sa osobom koja se pojavljuje preko kruga prijatelja. To će biti jedna lepa veza. Ako ste već u braku, moguće je da ćete biti malo udaljeni od partnera.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijima i kalcijuma. Pred vama je period u kojem možete da imate neke manje zdravstvene tegobe zbog nedostatka vitamina i minerala u organizmu………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4