HOROSKOP : Ovaj znak će OBNOVITI emotivnu vezu, a Lavovi postaju nepoverljivi prema PARTNERU!

HOROSKOP : Ovaj znak će OBNOVITI emotivnu vezu, a Lavovi postaju nepoverljivi prema PARTNERU!

12 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Imate mnogo ideja koje bi mogle da se pokažu kao veoma korisne na vašem poslovnom planu. Potrudite se da budete inicijativni i nemojte da se držite po strani danas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom imate komunikaciju već neko vreme ali kao da vam je teško da joj otkrijete svoja prava osećanja. Moguće je da se plašite njene reakcije i da ste nesigurni.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Današnji dan vam nije povoljan za preteranu fizičku aktivnost. Nađite način da se opustite i da napravite predah od svakodnevnih obaveza i stresa.

 

BIK

POSAO: Pred vama je povoljan dan za analizu i bavljenje poslovnom statistikom. Možete dobro proračunati neke stvari. Očekuje vas dobra situacija i za neka nova ulaganja na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete pokretanje komunikacije sa osobom sa kojom flertujete na daljinu već neko vreme. Ukoliko imate partnera, funkcionišete veoma skladno sa njim.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja napetih mišića. Očekuju vas manji problemi vezani za predeo vrata, ramena i kičme. Ukočenost vam stvara mnoge neprijatnosti.

 

BLIZANCI

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa vašim pretpostavljenim, pa povedite računa da ne budete preoštri u tome. Ipak je važno da u nekoj meri zadržite smisao za diplomatiju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je prilično nesigurna u sebe, pa lako može ostaviti sasvim pogrešan utisak u komunikaciji sa vama. Nemojte o svemu da sudite na prvu loptu.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Lako vam se mog u javiti neki problemi sa zubima. Desni su vam takođe osetljive. Povedite računa o higijeni zuba.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4