HOROSKOP: Ovaj znak će danas upoznati SRODNU DUŠU, Devicu očekuju nesporazumi sa prijateljima

HOROSKOP: Ovaj znak će danas upoznati SRODNU DUŠU, Devicu očekuju nesporazumi sa prijateljima

7 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Danas bi vas briga oko rođaka (ili bliskog prijatelja) koji živi daleko od vas mogla zabrinuti. Situacija se može dodatno pogoršati ako ne uspete da stupite sa njim u kontakt. Pokušajte preko zajedničkih prijatelja da dobijete informaciju koja vam je potrebna. Okolnosti najverovatnije nistu toliko alarmantne koliko se vama čine. Međutim, vama sve to neda mira, te nastavite da pokušavate. Jednom kada čujete ono što želite bićete mirni.

 

BIK

Moguće je da nešto što očekujete da vam stigne putem maila (ček ili nešto slično) kasni, a vi nećete biti u prilici da saznate da li je uopšte i poslato. Na kraju, zapitaćete se da li će uopšte i stići!? Ukoliko se to desi onda je to pravi školski primer brige oko niokočega! Istina da kašnjenje može uticati na neke druge stvari ali i prouzrokovati neprijatnosti i frustracije. Sve je sasvim uredu. Novac će stići. Nemojte brinuti unapred.

 

BLIZANCI

Moguće je da će vas danas preplaviti talas privlačnosti prema nekom koga ste upravo sreli (vrlo je verovatno da je to vaš budući ljubavni partner). Neće biti kraja fantaziranja o vašoj budućnosti. To može biti lepo u jednu ruku, ali u drugu može izazvati i nedoumice i nesigurnost kod vas. Da li ta osoba oseća isto što i vi? To je svakako nešto o čemu ne treba danas da brinete. Prepustite se današnjem danu i uživajte u svakom trenutku!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4