HOROSKOP: Ova 3 znaka svi obožavaju, iako su užasno naporni!

HOROSKOP: Ova 3 znaka svi obožavaju, iako su užasno naporni!

2 Maja, 2018 Off By nika

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvek spremni za akciju i provod. S njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sledećih karakteristika.

VODOLIJA

Vodolije su originalni, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svet koji ne poznajemo, u svet mašte, u kojem bi se i Petar Pan savršeno proveo. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada trebaju dati pravi prijateljski savet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su `ćaknuti` pa ih drugi ne shvataju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se s njima nađu u nekom razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvek su dobro društvo. Ukoliko s njima idete u provod, računajte da su after partyji obavezni. Znaju motivisati druge, jer su i sami motivisani i dobrog raspoloženja. Ako ste osvojili srce Vodolije, učinit će sve da vas usreći.

LAV

Adrenalin i zabava su sastavni deo kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Prvo će, kako bi bio srećan, udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegovu egocentričnost na pravi način, njegove šale i postupci će vam delovati čak i simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. Uvek će se truditi kako bi bio najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage truditi se oko svake osobe, već samo oko jedne – posebne.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2