Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

18 Avgusta, 2018 Off By nika

Horoskop predviđa sudbinu do kraja septembra 2018. godine – evo šta nas očekuje na polju ljubavi, strasti i romantičnih avantura!

Ovan

Ljubićete kratko, a svaki pokušaj da vas druga strana obuzda pokazaće se kao nemoguća misija. Uživaćete u neformalnoj vezi, a onda će se u avgustu u igru ponovo vratiti druga simpatija i vaša će se situacija zakomplikovati jer će vas obe osobe privlačiti istim intenzitetom, doduše jedna vizuelno, a druga intelektualno.

Avgust i septembar biće odlični meseci za intimna druženja. Manja kriza u dugim vezama moguća je oko 10. 8. i sredinom septembra, ali prebrodićete je brzo.

Idealan partner: S Vodolijama ćete odmah uleteti u avanturu, bez obaveza i velikih očekivanja. Vage će tražiti mnogo više od usputnog seksa, a sa Blizancima ćete odmah pronaći zajednički jezik.

 

Bik

Sigurno je da će vaš/a partner/ka odigrati značajnu ulogu u smirivanju strasti i stabilizaciji veze, a ako ste vezani i poslovno, pozitivne rezultate i učinke možete očekivati do kraja avgusta. Septembar će biti najbolji mesec za ljubav i seks, naročito od 10. septembra. Nemojte se svađati i praviti radikalne poteze jer će vam ljubav i seks biti izduvni ventil nakon profesionalnih obaveza.

Idealan partner: Snažna i erotična Škorpija biće vam pravi mamac pa ako uspete (oboje) da potisnete ego, ovo bi mogla biti savršena kombinacija. Ako ste romantičniji tip, potražite društvo Ribe ili Raka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4