HOROSKOP otkriva šta NAJVIŠE NERVIRA sve HOROSKOPSKE znake: OVAN ne voli da ČEKA, BIK da ga bilo ko POŽURUJE, DEVICA ne podnosi NERED a ŠKORPIJA ispitivanje…

HOROSKOP otkriva šta NAJVIŠE NERVIRA sve HOROSKOPSKE znake: OVAN ne voli da ČEKA, BIK da ga bilo ko POŽURUJE, DEVICA ne podnosi NERED a ŠKORPIJA ispitivanje…

4 Oktobra, 2019 Off By nika

Ovo su stvari zbog koje vam se koža ježi, koje vas uvode u svađe ili vam uništavaju raspoloženje. I dok se može činiti kao da je netrpeljivost odjednom nastala, stvar koja vas najviše nervira može biti na neki način vezana za vaš horoskopski znak. Na kraju krajeva, svaki je znak povezan sa vrednostima i osobinama ličnosti.

 

“Astrologija je veoma složen raspored planetarne energije”, kaže Lisa Bareta, “Svaki Sunčev znak može imati određene tendencije, ali Mesec pokazuje kako ih emotivno pokazujemo, Venera predstavlja naše vrednosti u životu, Mars kako preduzimamo korake, Jupiter naša prijateljstva, Saturn naše granice, Uran našu jedinstvenost, Neptun naše snove i Pluton beskonačnu moć.”

U osnovi, vaša natalna karta rođenja može otkriti zašto vas neke stvari živciraju, na osnovu svih ovih planeta. Ali još uvek možete da pogledate svoj sunčev znak da biste dobili sveobuhvatnu ideju.

 

Ovan: čekanje u redu

Ovan mrzi da čeka u redu za bilo šta. Ovo uključuje čekanje na piće u baru, zadržavanje, gužve u saobraćaju – sve što sprečava da odu tamo gde žele da odu. Ovnovi su poznati po tome što su nestrpljivi i impulsivni. Onog trenutka kada im se ideja pojavi u glavi, oni žele da je sprovedu u delo. Ovo je osobina koja pomaže Ovnovima da urade puno stvari, ali njima neće smetati da „nauče da imaju strpljenja“ i shvate da se sve stvari ne mogu uraditi za vreme koje su oni isplanirali.

 

Bik: požurivanje

Bikovi znaju da budu malo tvrdoglavi. Žele da izvršavaju zadatke sopstvenim tempom, a ako ih neko požuruje počnu da se „isključuju“.

“Ovaj znak postaje nepokretan ako oseća da im je vreme da izvrše zadatak”, kaže Bareta. “Bik voli da izdvoji svoje vreme i obavi stvari po svom rasporedu.” Oni imaju svoj način, a to često znači polako…..

 

Blizanci: prekinuti ih u nečemu

Kao vrhunski konverzacionista, Blizanci uvek imaju sta da kažu, pogotovo kada imaju neke zabavne ideje na umu. Međutim, nisu baš u stanju da ostanu mirni kada ih neko prekine. Blizanci mrze kada su prekinuti. Ne samo da ih izbacuje iz takta, već i čini da zaborave ono što su pokušavali da kažu, pa mogu da postanu malo grubi.

Stvar je u tome što su sitni prekidi deo svakodnevnog razgovora, zbog čega Blizanci treba da pokušaju da se prisete da i drugi ljudi imaju šta da kažu, a ovi “prekidi” nisu uvek loša stvar…..

 

Rak: zaboravljanje važnih datuma

Kao znak ljubavi i brige, Rak nikada ne bi zaboravio važan datum, poput rođendana, godišnjice ili sastanka, pa ih zaista uznemirava kada to drugi urade.

U stvari, može ih toliko povrediti da bi čak mogli prestati i razgovarati s prijateljem ako bi taj prijatelj zaboravio važan datum. Isto važi i za partnere, saradnike i tako dalje. Može biti teško i pridobiti Raka nazad, kada ih jednom tako „povredite“.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3