HOROSKOP OTKRIVA: Ove LJUBAVNE GREŠKE će vas skupo KOŠTATI!

HOROSKOP OTKRIVA: Ove LJUBAVNE GREŠKE će vas skupo KOŠTATI!

30 Septembra, 2017 Off By nika

Greške su tu da nas podsete da treba nešto da promenimo, da radimo na sebi, kako bismo donosili ispravne odluke. Koliko ćemo uspeti u tome, zavisi od nas samih.

Svi pravimo greške, kako se osećamo i da li nešto naučimo iz toga, to je pitanje na koje gotovo nikada nemamo pravi odgovor.

Ovo su najveće greške koje pravite, prema horoskopskim znacima:

Ovan

Trčite malo prebrzo u odnos. Usporite, pobrinite se da ne propustite važne crvene zastavice. Pazite šta pričate ako ne želite da uplašite drugu osobu.

Bik

Ne bavite se površinom, već kopate dublje da vidite čega ima. Previše se zaslepite osobom pored sebe, da ne vidite šta vam stvarno treba. Stabilnost i odgovornost su veoma važne stvari, a ne samo seksualnost.

Blizanci

Uvek vam je potrebna dobra mentalna stimulacija. Zapravo, vrlo često za tim žudiš. Ali to ne znači da ne možete da se zakačite za nekoga ko je malo drugačiji.

To su uglavnom osobe koje ne ostaju dugo na jednom poslu, a lista hobija im je kilometarska. Potreban vam je neko ko može podstaknuti vaš um.

Rak

Biti posvećen i kontrolisan su dve veoma različite stvari.

Svi znamo da volite da budete sigurni i voljeni 24 sata dnevno, ali ponekad vam se može desiti da vas partner kontroliše, da manipuliše sa vama ili čak da vas poseduje.

Ne popuštajte im samo zato što mogu finansijski da vas obezbede. Zaslužujete više….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3