Horoskop otkriva: Koga će raskid DOTUĆI a koga baš BOLI UVO što LJUBAV UMIRE?

Horoskop otkriva: Koga će raskid DOTUĆI a koga baš BOLI UVO što LJUBAV UMIRE?

28 Decembra, 2017 Off By nika

Vodolije nikada ne raskidaju potpuno, Vage dobro kriju da li su stvarno povređene ili samo dobri glumci…

Ovan

Predstavnici ovog znaka obično nemaju vremena za duže rasprave i čekanje da se nešto konkretno i završi. Kao Marsov znak mogu u životu biti direktni i izuzetno brzi. Kada uvide da njihova veza ničemu ne vodi i da su emocije u zaleđu, umeju da se vrlo brzo okrenu i odu iz veze. Nemaju puno vremena za razmišljanje i eventualno skupljanje mrvica i izuzetno brzo se regenerišu.

Bik

Malo senzitivniji tip u odnosu na prethodni znak. Veliki hedonista i malo sporiji u donošenju odluka. Odlazi iz veze kada više nema emocija, kada se izuzetno loše osećaju. Raskid se završava velikom tugom i ovim ljudima treba odmor od ovakvih odluka. Nemožete ih kriviti ako nešto propuste ili ne ispoštuju rok jer su kod njih emocije jača strana. Ništa ne rade i ne počinju u životu ako nemaju motiv za to.

 

Blizanac

Raskid veze na njih ne ostavlja utisak, pa se nešto preterano i ne upuštaju u raspravu sa osobama suprotnog pola. Ovde se sve preboli u hodu, nemaju vremena za dublje ulaženje u sebe i kajanje zašto se to, ipak, njima desilo. Možete steći utisak da i nisu nešto preterano emotivni.

Rak

Ovim osobama se preporučuje da dobro razmisle sa kim ulaze u vezu. Izuzetno su senzitivni, pa svaka iole gruba reč na njih deluje kao ubod noža. Umeju da vole i više osećaju nego što bi na sav glas pričali o svojim emocijama. Raskid izuzetno loše podnose i mogu biti u dugogodišnjoj izolaciji i izuzetno nepristupačni za osobe suprotnog pola…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3