Horoskop otkriva: Kako žene Zodijaka podnose RASKID i kako se ponašaju kada postanu BIVŠE.

Horoskop otkriva: Kako žene Zodijaka podnose RASKID i kako se ponašaju kada postanu BIVŠE.

17 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

Raskid podnosi veoma bolno i dugo živi u lepim uspomenama. Žena Ovan se trudi da zadrži prijateljske odnose sa svojim bivšim. Zato bi je svako poželeo za bivšu, jer ona ne pravi skandale i nikada ne priča ružno o svom partneru.

 

BIK

Za ovu ženu postoji samo jedan način da preboli raskid, a to je prekidanje svakog kontakta sa bivšim. Zato se trudi da izbegne svaki mogući susret sa njim. Lek za nju bi bio da pozove svoje prijatelje i napravi žurku ili ode na neko putovanje da bi lakše prebolela i zaboravila.


BLIZANCI

Jedna strana ove žene će zaboraviti, ali druga strana će se svojski potruditi da bivšem napravi haos od života. Ona raskid teško podnosi i teško joj je da pusti onoga koga je volela. Bilo bi dobro da konačno nađe nekoga ko će zauvek ostati kraj nje, jer više nema snage da se bori i gubi u ljubavi….


RAK

Ovaj emotivni znak veoma dugo i bolno pati. Upravo zbog toga neće ništa učiniti da vrati svog partnera, jer će ga novi poraz potpuno slomiti. Dobar lek za Rakove bi bio da se bave pevanjem ili crtanjem, da bi preusmerili svoje misli sa raskida.

…NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3