Horoskop otkriva kako se znaci nose sa problemima – Obratite se za pomoć Ovnu ili Jarcu – od Vage i Strelca nema vajde!

Horoskop otkriva kako se znaci nose sa problemima – Obratite se za pomoć Ovnu ili Jarcu – od Vage i Strelca nema vajde!

11 Juna, 2018 Off By nika

Svako od nas se suočava sa problemima na različit način.Mnogo toga utiče na to na koji način ćemo da se suočimo s problemima kao i na to da li ćemo se hrabro postaviti ili pobeći kao kukavice.

Na osnovu horoskopskog znaka možete proceniti kakav je neko u situacijama kada iskrsnu problem. Od koga možete da očekujete da se uhvati u koštac, a od koga da vam pokaže leđa kada iskrsnu poteškoće možete saznati uz pomoć astrologije.

 

Ovan

Njega karakteriše dinamičan duh i spreman je da se uvek suprotstavi problemima. Iskreni su i  ne vole da lažu ni sebe ni druge da je sve ok kada nije. Kada problemi postanu veliki, oni su spremni da uzvrate udarac.

 

Bik

On ima svoje viđenje problema koje je teško promeniti, naročito ako su u pitanju oni lične prirode. Nemaju problema da se suoče sa neprijatnim situacijama koje mogu da iskrsnu.

 

Blizanci

Oni nisu u prvom redu kada je suočavanje sa problemima u pitanju. Oni ih se ne boje, samo im je jako teško da odluče kako da delaju. Ta neodlučnost čini ih nervoznima i anksioznima. Kada bi samo neko mogao da donese odluku umesto njih ili da im reši problem…

 

Rak

Uh, pa ni on nije veliki fan suočavanja sa problemima. Ima duboku empatiju i može da se potrudi da ponudi pomoć. Negde je na pola puta od rešavanja problema i bežanja od istog.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3