HOROSKOP OTKRIVA – BEZGRANIČNA RADOST ZA SVE:  OVO će biti vaš NAJSREĆNIJI DAN u 2020. godini!

HOROSKOP OTKRIVA – BEZGRANIČNA RADOST ZA SVE: OVO će biti vaš NAJSREĆNIJI DAN u 2020. godini!

21 Decembra, 2019 Off By nika

Evo koji je najsrećniji dan u 2020. godini za svaki horoskopski znak pojedinačno:

 

OVAN 

1. oktobar

Trigon Marsa u Ovnu i Venere u Lavu čini ovaj datum veoma posebnim. Zapravo, ovo će za vas biti magnetski dan, jer dve planete koje imaju ogroman uticaj na ljubavni život deluju ka istom cilju. Možete osetiti ljubavne varnice ali i imati beskrajnu zabavu sa prijateljima. Zapamtite ovaj datum, jer će ujedno obeležiti nove početke i zaista će biti neponovljiv.

 

BIK

8. mart

Bilo da želite više sreće u ljubavi ili karijeri, 8. mart će biti idealn dan za to. S obzirom da se Venera u Biku susreće sa Uranom u Biku, 8. mart predstavlja savršenu priliku da odete na putovanje i doživite nova iskustva. Ako želite da posetite neko posebno mesto, otputujte upravo te nedelje. S obzirom da je Venera je takođe planeta novca i karijere, iznenadićete se ponudama koje ćete dobiti, a koje mogu da značajno unaprede vaše finansije.

 

BLIZANCI

7. avgust

Datum 7. avgust će biti odličan dan za vas, odnosno za novac i karijeru. Kada je reč o ovom datumu celokupan materijalni svet će biti u fokusu, a to znači da ćete biti u potpunosti povezani sa enetgijom novca. Ako imate neki projekat koji dugo odlažete, ovo je idealan dan da ga konačno završite.

 

RAK

14. decembar

Moraćete da čekate skoro cele godine svoj najsrećniji dan, ali verujte da će biti vredno toga. Venera u Škorpiji će biti tranzitna u petoj kući zabave, ljubavi i prijateljstva, i činiće sekstil sa Jupitrom i Saturnom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Veze će postati jače i ozbiljnije, a vi ćete ovog datuma osećati pozitivno i iz vas će sevati varnice.

 

LAV

6. septembar

Ako tražite ljubav, 6. septembar je dan kada ćete moći da ostvarite najviše uspeha u vezi. Na ovaj dan ćete moći da provučete ljubav upravo zbog vašeg sjajne aure koja će se osećati u vazduhu. Prosto rečeno, bićete u svom elementu, a vaša lepota i samopouzdanje će izbijati iz vas. Zato je ovo dan kada bi trebalo da zakažete sastanak ili jednostavno samo da izađete u grad.

 

DEVICA

25. avgust

Ako treba da unapredite svoju karijeru, 25. avgust će biti idealan dan za to. Ovo je odličan datum za bilo koji projekat vezan za pisanje, uređivanje i objavljivanje, ali i za zaradu novca. Uran je planeta iznenađenja i može da donese neke neočekivane uspehe, pa se ne plašite da tražite ono što želite.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2