HOROSKOP ODREĐUJE KARAKTER: Bik je ODLUČAN, Škorpije PRAVO LICE otkrivaju samo NAJBLIŽIMA!

HOROSKOP ODREĐUJE KARAKTER: Bik je ODLUČAN, Škorpije PRAVO LICE otkrivaju samo NAJBLIŽIMA!

29 Septembra, 2017 Off By nika

Otkrijte nešto više o sebi i drugima uz pomoć psiholoških porteta horoskopskih znakova.

Ovan

Provokativan, bučan, energičan i neustrašiv, Ovan je znak koji će svuda biti primećen.
Njegovo žustro kretsnje i živa gestikulacija odaju nervoznu osobu koju ne drži mesto i kojoj uvek nedostaje reči da izrazi sve što oseća.

 

I njegov hod odaje osobu koju ne drži mesto i koja želi što pre da stigde do cilja. Čini se da rođeni u tom vatrenom znaku na sve moraju da reaguju, a kako redovno i bezazlenu kritiku shvataju kao napad ili izazov i reakcije su im burne. Za njih se vezuju brojne krajnosti, a odnosi s drugima najčešće im se vrte oko ljubavi i mržnje. Ne vole ništa osrednje, a nikad osrednje i ne daju. Iz sebe izvlače maksimum i dostojanstveno odbijaju mrvice – prijateljstva, ljubavi… Slove za tešku, tvrdoglavu i naprasnu osobu koja uvek tera po svom i sve gleda kroz svoju prizmu.

 

Tipičan Ovan rečenicu počinje s “ja”, u društvu je glasan i često nadmen, a u poslovnim odnosima ne baš vičan saradnji. Premda mu prijatelji prigovaraju kako se previše hvali i uvek istraje na svom mišljenju, ipak je mnogo onih koji ga iskreno vole. Jer on je velikodušan, osećajan, otvoren i pošten. Njegova drskost i pokoja uvreda biće mu oproštena jer će svoju privrženost dokazati na drugi način.

 

Kad ga neko naljuti, reći će i ono što ne misli, samo da ga povredi. Brzo plane, ali bes mu ne traje dugo. Nakon oluje koju je izazvao, ponovo je vedar – kao da se ništa nije dogodilo. Neće se izviniti, nego će pokušati da se iskupi delima.

Bik

Bik je odlučan, temeljan i uporan. Kao i ostali zemljani znakovi (Devica i Jarac) racionalan je, oprezan i analitičan. Nije kao Devica sitničav, niti je opsednut karijerom kao Jarac; želi da uspe, no nije mu cilj samo da raditi i da bude uspešan – želi da uživa u životu, da izgraditi dom, stekne porodicu, ostavi nešto iza sebe… Osećanja dobro kontroliše, apsolutno je predan zadacima koje sebi zadaje, a sticanje i posedovanje ga najviše ispunjava. Ima jasne ciljeve koje želi da dostigde, ali ne i snove, jer nije tip sanjalice, idealiste koji teži nečemu što se u njegovom vremenu ne može ostvariti. Vrlo je strpljiv, tvrdoglav i istrajan, a od svojih ciljeva retko odustaje – jedino kad je razočaran.

 

Može danonoćno da radi bez predaha, ali isto tako poznaje i razdoblja velike lenjosti, nepokretnosti i malodušnosti. On je melanholik koji voli da se prepušta uspomenama i ljubavnim maštanjima, zaboravljajući pritom na važne stvari koje mora da obavi. Svakako, ima dovoljno odlučnosti i snage da se na vreme trgne. Većinom je dobroćudan, no ne i naivan.

 

Prepoznaje one koje žele da ga iskoriste, a prema njima zna da bude i izuzetno strog i grub. U društvu ne slovi za velikog pričalicu, nije ni posebno zabavan ni duhovit, ali voli osobe koje su takve. Pre je posmatrač koji će iskreno podržavati dobar štimung, a po potrebi i počastiti čitavo društvo. Ne spada u rastrošne tipove, ali kada je reč o ličnim zadovoljstvima – široke je ruke. ….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6