HOROSKOP: Novac stiže Vodolijama, a ovaj znak će danas ostvariti životni cilj!

HOROSKOP: Novac stiže Vodolijama, a ovaj znak će danas ostvariti životni cilj!

11 Marta, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Ne odustajete od svojih ideja i spremni ste da date svoj maksimum kako biste ostvarili najbolje moguće rezultate. Posvećeni ste poslu i postavljate pravi primer ostatku kolektiva.

LJUBAV: Nije vam lako da dođete do pomirenja sa voljenom osobom ali nameravate da ostanete uporni u svojoj nameri. Nećete odustati jer vam je stalo da budete ponovo zajedno.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivmost. Vama je jako važno da redovno vežbate, trenirate kako biste mogli da se osećate dobro u svojoj koži. Pasivnost i lenjost vam ne mogu prijati.

 

BIK

POSAO: Uz dovoljno kreativnosti i inovativnosti ćete uspeti da pronađete nova rešenja za probleme koje imate. Posavetujte se sa nekom bliskom osobom od poverenja koja vam može pomoći.

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja od osobe sa kojom ste trenutno. Trebali bista da pogledate situaciju iz malo realnijeg ugla. Moguće je da vaša veza neće ići u onom pravcu u kom priželjkujete.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate previše. Današnji dan vam je povoljan za odmaranje. Izdvojite malo više vremena za san. Opustite se, ugodite sebi, odgledajte omiljeni film…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4