HOROSKOP: Neko vas iz okruženja odavno merka! Osvrnite se oko sebe, prava ljubav vas čeka!

HOROSKOP: Neko vas iz okruženja odavno merka! Osvrnite se oko sebe, prava ljubav vas čeka!

8 Oktobra, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Imate manje probleme na radnom mestu i niste sigurni na koji način treba da se postavite da biste ih rešili. Moguće je da ćete imati potrebu za nekim manjim konfliktima.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je povezana sa inostranstvom uskoro vas očekuje putovanje. Pred vama je povoljan period za početak veze na daljinu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu. Moguće je da ćete imati neke manje poteškoće kao i sklonost ka upalama. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni problemima.

 

BIK

POSAO: Na poslu nema većih promena kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da će sve ići uobičajenim tokom. Potrudite se da budete posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan za nova poznanstva, ako ste slobodni. Ukoliko već imate partnera, očekuje vas poboljšanje odnosa sa njim. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete u narednom periodu biti u većoj meri skloni problemima sa gojenjem, tako da je važno da na vreme povedete računa o tome…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4 5