HOROSKOP: Ne ulazite u rizične poslove, period nije povoljan za velike planove!

HOROSKOP: Ne ulazite u rizične poslove, period nije povoljan za velike planove!

9 Oktobra, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Nemojte da ulazite u rizične poslove ili veća ulaganja danas jer možete imati mnogo štete kasnije. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke komplikacije na poslu.

LJUBAV: Zbunjeni ste i niste sigurni kako da protumačite signale koje vam voljena osoba šalje. Osećate se nekako nemoćno da bilo šta promenite kada je ovo polje u pitanju.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni. Vreme je za redovnu kontrolu kod vašeg stomatologa. Potrudite se da na vreme zakažete termin kako biste na ovom polju rešili probleme.

 

BIK

POSAO: Možete lako da napravite grešku pa bi bilo dobro da poradite na svojoj koncetraciji kako biste izbegli veće probleme. Nije vam ni malo povoljan današnji dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli bivšu ljubav, a ona vam se sada vraća. Ni sami niste sigurni da li biste trebali da pristanete na pomirenje sa njom ili ne.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor. Važno je da date sve od sebe kako biste našli dovoljno vremena za san i opuštanje. Izbegavajte preterano naprezanje danas.

 

BLIZANCI

POSAO: Pazite kakve odluke donosite i šta potpisujete danas. Mogli biste da napravite veće probleme nego što očekujete. Važno je da budete dovoljno skoncentrisani na poslu.

LJUBAV: Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Ukoliko nastavite po starom, uskoro će doći do kraja veze. Pred vama je perod koji može biti komplikovan.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Vreme je da se pozabavite svojim navikama i da nađete dovoljno vremena da se posvetite redovnijem treningu….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4