HOROSKOP: Manji pad energije bi mogao da vas prati tokom današnjeg dana,a ovaj znak očekuje uzbudljiva situacija na polju emocija

HOROSKOP: Manji pad energije bi mogao da vas prati tokom današnjeg dana,a ovaj znak očekuje uzbudljiva situacija na polju emocija

6 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Ishod poslovne dileme će biti pozitivno rešen. Sreća je na vašoj strani. Ako se bavite privatnim poslom, čuvajte svoju imovinu. Moguće su neke manje štete u tom slučaju.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe i odnos vam je sasvim harmoničan. Zadovoljni ste onim što imate. Ukoliko ste slobodni priželjkujete ozbiljnu vezu koje još nema na vidiku.

ZDRAVLJE: Manji pad energije bi mogao da vas prati tokom današnjeg dana, pa nije povoljan trenutak da seforsirate ili da pravite velike napore. Posvetite se sebi i odmarajte danas.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan splet okolnosti! Nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Dosta slobonog vremena vam ostaje da uživate u lepom danu koji je ispre vas.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiva situacija na polju emocija. Voljena osoba će se potruditi da vam priredi jedno veoma romantično iznenađenje. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas nov flert.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom, fizička aktivnost vam prija i vi se bolje osećate kada ste aktivni, u pokretu, kada radite na sebi i kada imate bolju kondiciju. Možete da očekujete dobar dan.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4