Horoskop ljubavi: Kako se ponaša NJEGOV znak kada se zaljubi? OVAN gubi apetit,BIK zapostavlja sve obaveze,STRELAC postaje LJUBOMORAN

Horoskop ljubavi: Kako se ponaša NJEGOV znak kada se zaljubi? OVAN gubi apetit,BIK zapostavlja sve obaveze,STRELAC postaje LJUBOMORAN

10 Septembra, 2017 Off By nika

Vaš znak određuje vas kao osobu, ali i diktira vaš pristup ljubavi i emocijama. Na primer, ako ste Škorpija, onda ste seksualna, strastvena, vatrena osoba koju nije lako ukrotiti. Karakteristike znakova određuju i hoćete li se, kad je reč o ljubavi, slagati sa svojim odabranikom. Tako, na primer, Škorpiji odgovaraju smireniji partneri poput Rakova i Riba, a njih privlači njegova strastvenost.Device se slažu sa prizemljenim Jarcima i Bikovima, kojima se sviđa njihova misaonost. Pomalo narcisoidnim Lavovima odgovara pažnja dinamičnih Ovnova i Strelaca dok njih privlači njegova samodopadnost.

Ovan

Puni ste života i imate puno energije. Inteligentni ste i logični u gotovo svakom području svog života. Kao rođeni vođa, želite kontrolisati svoje odnose i držati partnera zainteresovanim da poželi više. Kada pronađete ljubav, mislite logično i ne prenagljujete. Vaša ljubav je stabilna, topla i svetla, poput vatre vašeg elementa.

Kada se zaljubite, gubite apetit – sve o čemu mislite je na nju ili njega. Proizvodite više dopamina pa osećate malo potrebe za hranom ili drugim osnovnim potrebama dok lebdite na oblaku sreće.

Idealni znakovi za vas su Lav i Strelac.

Bik

Poput Ovna, volite imati kontrolu, ali važno vam je i zadovoljstvo. Kad je fizička komponenta strastvena i topla, padate vrlo brzo. Vrlo ste senzualni i u kontaktu sa svojim telom. Kada započnete vezu, puštate da ide prirodnim tokom. Uživate prepuštati se lepšim stvarima u životu. Voleli biste se skrasiti sa voljenom osobom na selu, u mirnom spokoju prirode. Odmereni ste, smireni i odlučni.

Kada se zaljubite, napuštate svakodnevnu rutinu – možete zapostaviti posao ili obaveze. Vaše misli i dela postaju podređeni ljubavnim interesima.

Idealni znakovi za vas su Devica i Jarac.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5