HOROSKOP: Lavovi će ZAPROSITI voljenu osobu, a ovaj znak dobija novac iz inostranstva!

HOROSKOP: Lavovi će ZAPROSITI voljenu osobu, a ovaj znak dobija novac iz inostranstva!

17 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Nagle promene na polju finansija vas mogu zadesiti iako ih ne očekujete trenutno. Povedite računa i nemojte sebi da dopuštate prevelike troškove sada kako kasnije ne bi bili u problemu.

LJUBAV: Važno je da se potrudite da se donekle prilagodite partnerovim potrebama ako želite da imate stabilnu vezu. Pred vama je period u kojem ćete se učiti pravljenju kompromisa.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ponekad preterujete sa unosom masne i brze hrane. Potrudite se da menjate loše navike. Posavetujte se sa nutricionistom na tu temu.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete zanimljivu situaciju na poslovnom planu, neki iznenadni dobitak ili nešto slično tome. Očekuje vas pozitivan dan tokom kojeg sreća može da vas prati.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za jedno novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam ulepša dan. Pred vama su izuzetne okolnosti za početak nove zanimljive emotivne veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom srcu koje bi moglo sada da bude osetljivo. Uzimajte redovno propisanu terapiju. Oko svega što vas muči se na prvom mestu posavetujte sa lekarom.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan, kao i priliku da dođete do neke materijalne pomoći iz inostranstva. Pred vama je jako dobra situacija na poslovno- finansijskom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma neobična i ima neki svoj specifičan stil i način ponašanja. Moguće je da se pored nje i vi osećate posebno. Privlačite pažnju kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija u predelu nogu. Osim toga vas ne očekuju neki ozbiljniji zdravstveni problemi. Možete da se nadate generalno stabilnoj situaciji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4