HOROSKOP: LAVOVE očekuje VELIKA PROMENA, a BLIZANCE NOVAC!

HOROSKOP: LAVOVE očekuje VELIKA PROMENA, a BLIZANCE NOVAC!

4 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Mnogo obaveza tokom nedelje. Kao da imate previše ili ste ostavili mnogo posla od prošle nedelje. Vreme je da se posvetite saradnicima. Vi imate dobar ritam posla pa neka i drugi prate taj trend.

Pokazali ste svima koliko ste dobar supružnik. Partner je ponosan na vas a drugi vam zavide. Važno je da imate strpljenje. Imate čast da upoznate jednu divnu osobu iz sfere umetnosti.

Potreban vam je odmor po mogućstvu na moru.

BIK

Teško da ćete sebe ubediti da vam neke stvari nisu bitne. Ali teško da vas i vaši saradnici ubede u tako nešto. Vi kad krenete da radite to nema prestanka. Privlače vas nekretnine i to je realan put do dobre zarade. Sačekajte kraj nedelje imaćete zanimljivu poslovnu ponudu sa osobom iz Italije.

Emotivno se nalazite u nekom zatišju. Morate da se okrenete komunikaciji kako biste pokrenuli bolju klimu u zajednici. Očigledno da vam to fali previše.

Zdravstveno se dobro osećate.

BLIZANCI

Vaši poslovi ove sedmice se vezuju za plaćanja dugovanja. To vas opterećuje. Možda ste previše okupirani obavezama ali negde to i očekujete. Imaćete veoma važne promene po pitanju preseljenja firme ili ćete promeniti personal. Svakako iskoristite vikend za dobro poslovanje i zaradu koja će biti veća.

Partneru je teško da prihvati vaše odsustvovanje zbog posla ali prihvatiće svaki kompromis kako bi vaša zajednica nastavila da funkcioniše u miru.

Dobro se osećate pored svih obaveza koje imate.

RAK

Niste opterećeni poslom. Konačno ste stabilni i imate sve mogućnosti da se okrenete nekim lakšim razmišljanjima za dalju budućnost. Zadaci koji su pred vama tokom ove nedelje su rešivi pomoću saradnika koji vas vole i cene.

Ukoliko ste slobodni imate ljubavni susret sa osobom iz znaka Ribe. Možda je neko iz prošlosti pa će vam to vratiti lepe dane i sećanja. Rak u vezi mora da obrati pažnju na ponašanje, previše se ponašate opušteno i kao da ste totalno slobodni, bez obaveza.

Zdravstveno samo može voda da vas izleči.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3