Horoskop: Lav cveta od komplimenata, Jarac očajava zbog besparice!

Horoskop: Lav cveta od komplimenata, Jarac očajava zbog besparice!

8 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Posao: Ukoliko ste u sferi privatnog biznisa ne morate da se spremate na nove izazove. Očekujte solidne novčane transakcije od onih akcija koje ste već imali. Budite dovoljno fokusirani na ono što trenutno radite.

Ljubav: Ukoliko ste sami imate odlične šanse da se emotivno ispunite kada je u pitanju partner rođen u znaku Bika i Vodolije.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

Bik

Posao: Bićete u prilici da krunišete svoj rad, kada su u pitanju isplate koje očekujete. Ne zaboravite i na pomoć prijatelju koji vam je bio na usluzi već neko vreme. Pokušajte da se opustite u trenutnu komunikaciju o novim projektima.

Ljubav: Partner vas pomalo iznenađuje svojim izjavama. Ne želite ponekad da slušate ono što vam priča, jer smatrate da vredite mnogo više od opaski i kritika, koje vam se upućuju.

Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

Blizanci

Posao: Pokušaćete da se popravite ali sitnijim koracima kada ste vi u pitanju i vaš poslovni karakter, koji govori u prilog detaljisanju. Prilagodite se savremenijim trendovima koje imate trenutno.

Ljubav: Partnere koje birate mogu biti izuzetni. Nećete ostati sami ukoliko se odlučite na kraći put, koji ne zahteva mnogo vremena.

Zdravlje: Problem sa bolovima u nogama.

Rak

Posao: Možete se osloniti na klijente iz inostranstva ukoliko ste skoncentrisani na inostranu trgovinu. Iznenađenja su prisutna u većem nivou pa se dobro spremmite za novi početak.

Ljubav: Ne morate da se sekirate ukoliko nemate nikoga pored sebe, nebo će vam već nekoga poslati. Nadajte se odličnim vibracijama od strane Venere.

Zdravlje: Odmarajte se.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3