Horoskop: Koji znakovi su majstori “francuskog poljupca”

Horoskop: Koji znakovi su majstori “francuskog poljupca”

5 Maja, 2018 Off By nika

Spremite se za poljupce! Svaki horoskopski znak se ljubi na drugačiji način, recimo škorpije vole da se ljube sa punim ustima, a blizanci vole da se ljube pred svojim roditeljima.

OVAN

Tvrdoglavi i znojavi, ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, to je kako da pokvari sve. Ovnovi umeju da kanališu svu tu neverovatnu energiju u jedan vruć poljubac.  Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo – vrlo nenormalno. Ako ste u vezi sa ovnom, pazite se.

 

BIK

Lagano, balavo odlučno jezikom u grlo – to je bik, a baš zato im i veze traju mnogo duže od par sati. Po par dana uglavnom. Drugi razlog je njihovo čulo dodira – način na koji vas bik dodiruje po zubima tačno pokazuje da se sprema da vas greškom nagazi na čukljeve u pokušaju da vas poljubi.

 

BLIZANCI

Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste onda nezanimljivi. Blizanac voli da ga maltretirate. Proces izgleda ovako: prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno na uvce. Kada se zainteresuje šta mu šapućete, vi mu pljucnite u uvo. Blizanci vole ljude koji im to rade. I za kraj ide poljubac. Ako ste brzi, seksi i zabavni, blizanac će želeti još.

 

RAK

Rakovi su topli i brutalno hladni. Rakovi vole da bleje gajbi. Kada se ljubi, rak je topao i divan i verovatno bleji gajbi. Ako ne bleje gajbi, onda je u pitanju ona grupa rakova koja manje bleji na gajbi. Ljube se direktno u usta. Bez blama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3