HOROSKOP: Ko osvaja šarmom, a ko duhovitošću?

HOROSKOP: Ko osvaja šarmom, a ko duhovitošću?

22 Januara, 2018 Off By nika

Dok jedni osvajaju izgledom, a drugi intelektom, ima i onih koji duhovitošću skupljaju poene kod suprotnog pola. Mnogi opet tvrde da oni najuporniji najbolje prolaze. Pozicija ljubavnih planeta, Venere, Marsa, Neptuna i simbola emocija, Meseca, pokazuju kako šarmirate ali i kako reagujete na udvaranje suprotnog pola.

 

Ovan

On – Kada vidite zgodnu “žensku”, jednostavno ne možete da odolite svojim nagonima! Nametljivi ste, uporni i drski, u tome se i krije snaga vašeg šarma, pa za vas nema neosvojivih tvrđava.

Ona – Vaša atraktivna pojava, lepa kosa, sređeni nokti upadljivih boja, pravi su izazov za jači pol. Ako je on šarmantan, duhovit i velikodušan, nećete se dugo dvoumiti da li da mu padnete u naručje.

Bik

On – Važite za jednog od najvećih zavodnika u zodijaku, pa s lakoćom osvajate nežniji pol. Želja za uživanjem u svemu što je lepo, često vas dovodi u situacije da ne možete da odolite ženskom šarmu.

Ona – Toliko ste čulni i senzualni, da vam je teško da se odbranite od udvarača. Glavni aduti su vam oči i kosa, kao i ženski atributi koje umete da istaknete seksi vešom i haljinama koje prate liniju tela.

Blizanci

On – Snaga vašeg intelekta, humor i radoznao duh, vaši su najjači aduti, zbog čega ste rado viđeni u svakom, a naročito ženskom društvu. Plenite spontanošću i pričljivošću, a vaša snalažljivost imponuje nežnijem polu.

Ona – Vi ste večita devojčica Zodijaka, veseli, vedri i elokventni, pa lako pronalazite put do muških srca. Vaša gracioznost i zavodljivost dolaze do izražaja, i kada ste u pocepanim farmerkama i u miniću.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3