HOROSKOP: Jednom znaku voljena osoba sprema iznenađenje!

HOROSKOP: Jednom znaku voljena osoba sprema iznenađenje!

23 Maja, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Nema razloga da brinete kada je posao u pitanju. Može se reći da sve protiče jako dobro i bez neprijatnih iznenađenja. Današnji dan vam ne donosi nagle promene.

LJUBAV: Važno vam je da na ljubavnom planu ostvarite dobar odnos sa voljenom osobom. Potrudićete se da joj ugodite kako biste lakše došli do kompromisa i očuvanja braka.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog karaktera. Nemojte da se zamarate danas. Izdvojite neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi, za odmor i opuštanje koji su vam neophodni.

 

BIK

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na svoj posao i važno vam je da ovom planu ostvarite što bolje rezultate. Dajete sve od sebe kako bi uspeli da ostanete ispred drugih na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Znate da veze na daljinu nisu baš jednostavna stvar ni za koga ali ste spremni da rizikujete i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neke vežbe opuštanja. Posvetite se traženju unutrašnjeg mira. Potrudite se da provodite više vremena sa ljudima koje volite.

 

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste svojim učinkom na poslovnom planu i smatrate da ste zaslužili da napravite kraći predah. Možete da očekujete generalno povoljnu situaciju na ovom polju.

LJUBAV: Ne želite da forsirate nova dešavanja na ovom planu. Važno vam je da se neke stvari dese prirodno i spontano. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi ispali iskreni prema partneru.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate nikakvih problema. Možete da očekujete generalno povoljan dan tokom kojeg ni na jednom polju neće biti smetnji, pa ni na polju zdravlja.

 

RAK

POSAO: Ako želite da ostvarite poslovno napredovanje, važno je da na prvom mestu počnete da verujete da vi to možete. Vreme je da se posvetite stvaranju većeg samopouzdanja.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava, povoljan je dan za početak komunikacije sa njom. Pred vama je generalno period u kojem neki novi flert može da vas dovede do veze.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Pobrinite se da sebi pružite adekvatnu negu. Posavetujte sa dermatologom na tu temu, pogotovo ako se pojave neke neželjene promene na koži kod vas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3