HOROSKOP : Jednom znaku se smeši POMAK U KARIJERI, a evo i ko će upoznati IDEALNU OSOBU

HOROSKOP : Jednom znaku se smeši POMAK U KARIJERI, a evo i ko će upoznati IDEALNU OSOBU

8 Juna, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Ukoliko ste nezaposleni vreme je za promene i preokret. Možete da očekujete da će povoljna nova prilika da “iskoči” danas. LJUBAV: Zadovoljni ste stanjem na ljubavnom polju. Imate sasvim otvoren i spontan odnos sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema.

 

BIK

POSAO: Potrebno je da se prilagodite pravilima poslovanja koja su vam nametnuta, ne možete ih više zaobilaziti. LJUBAV: Na naplatu dolaze neke vaše greške iz prošlosti, partneru sada nije do šale. Moraćete ozbiljno da mu se posvetite. ZDRAVLJE: Poradite na samokontroli kada su u pitanju poroci.

 

BLIZANCI

POSAO: Nije preporučljivo da na bilo koji način mešate poslovne i privatne odnose, to vam se može obiti o glavu. LJUBAV: Upoznali ste osobu koja odgovara onome o čemu ste uvek maštali. Ne možete da poverujete da ste imali toliko sreće. ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim zdravstvenim stanjem.

 

RAK

POSAO: Odgovornim ponašanjem i ozbiljnim odnosom prema poslu dolazite do mogućnosti da napravite veći pomak u karijeri. LJUBAV: Partner smatra da ste preterano dominantni ali ne želi da prizna da mu se to i dopada. ZDRAVLJE: Imate višak energije, pravilno ga usmerite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3