HOROSKOP:  Jednom znaku danas voljena osoba sprema iznenađenje!

HOROSKOP: Jednom znaku danas voljena osoba sprema iznenađenje!

21 Februara, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Nema razloga da brinete kada je posao u pitanju. Može se reći da sve protiče jako dobro i bez neprijatnih iznenađenja. Današnji dan vam ne donosi nagle promene.

LJUBAV: Važno vam je da na ljubavnom planu ostvarite dobar odnos sa voljenom osobom. Potrudićete se da joj ugodite kako biste lakše došli do kompromisa i očuvanja braka.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja prolaznog karaktera. Nemojte da se zamarate danas. Izdvojite neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi, za odmor i opuštanje koji su vam neophodni.

 

BIK

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na svoj posao i važno vam je da ovom planu ostvarite što bolje rezultate. Dajete sve od sebe kako bi uspeli da ostanete ispred drugih na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mestu kao i vi. Znate da veze na daljinu nisu baš jednostavna stvar ni za koga ali ste spremni da rizikujete i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neke vežbe opuštanja. Posvetite se traženju unutrašnjeg mira. Potrudite se da provodite više vremena sa ljudima koje volite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4