HOROSKOP: Jedan znak će zaraditi OGROMAN NOVAC!

HOROSKOP: Jedan znak će zaraditi OGROMAN NOVAC!

27 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Pruža vam se prilika da ostvarite dodatnu zaradu i svakako ste spremni da je maksimalno iskoristite. Jako vam je važno da dođete do poboljšanja materijalne situacije.

LJUBAV: Moguće je da ste ušli u kolotečinu sa voljenom osobom i da niste sigurni kako da izađete iz nje. Ukoliko ste slobodni, tokom današnjeg dana nećete ući u novu vezu.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni raznim smetnjama. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da živite zdravo.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete sklapanje novih poznanstava koja vam mogu biti od velikog značaja za poslovni uspeh. Potrudite se da na praci način izgradite svoj poslovni imidž.

LJUBAV: Voljena osoba vam deluje nekako čudno i pitate se da li je sa vašom vezom sve uredu. Moguće je da postoje neke tajne između vas dvoje i da stvari polako počinju da izlaze na videlo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Izbacite unos šećera ili ga smanjite na minimum. Nije vreme da se preteruje u bilo čemu. Ovo je faza u kojoj lako možete da nabacite novi višak kilograma.

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas sklapanje novog poslovnog partnerstva sa osobom koja bi mogla biti rođena u zemljanom znaku. Posebno vam je dobro prikazana saradnja sa Jarcem.

LJUBAV: Privlači vas jedna osoba koja deluje veoma šarmantno i zavodljivo. Neprestano mislite na nju. U večernjim časovima može doći do intrigantnije komunikacije između vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Ukoliko niste skoro bili na lekarskom pregledu, sada je vreme za to. Blizanci koji planiraju potomstvo neka povedu računa.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4